© Copyright foto: Uniport Multipurpose Terminals B.V. Home » Leden » Uniport Multipurpose Terminals B.V.

Uniport Multipurpose Terminals B.V.

Uniport Multipurpose Terminals BV is een Container Terminal Operator, gelegen in het centrum van het Rotterdamse havengebied, in de Waalhaven, met directe toegang tot de zee (13 mijl afstand).
Uniport is gespecialiseerd in speciale container overslag en biedt haar diensten aan rederijen tot een jaarlijkse doorzet van 1.200.000 TEU's. Als extra service voor onze klanten, hebben we een Container Freight Station (CFS) voor het stuffen en strippen van containers op onze terminal. Verder heeft het een onovertroffen multimodaal vervoer over de weg, het spoor en de binnenwateren. Overslag mogelijkheden met een hoge frequentie aan diensten aan alle bestemmingen (meer dan 110 Europese havens) liggen binnen handbereik. Uniport biedt meer dan 1.500 reefer slots op de terminal. De waterdiepte wordt gegarandeerd tot 14,50 meter.

Onze activiteiten worden uitgevoerd in het kader van Portbase, en door gebruik te maken van de Cosmos Software System en daarmee de nieuwste ICT-technologieën. Tracking & tracing van uw containers is continu mogelijk via onze internetapplicatie. Douane & Security service omvat RTO, ECS, AEO en ISPS.

Uniport Multipurpose Terminals B.V.
Zaltbommelstraat 10
3089 JK  Rotterdam
Havennummer 2530
 
Telefoon +31(0)10 2996060
Fax +31(0)10 2996000
Mail info@uniport.nl
Web www.uniport.nl

 


Onze leden